Index Vakbarát Hírportál

Varga Judit szerint érdekes, hogy pont az ő konferenciájával egy időben állt le a Facebook

2021. október 5., kedd 20:00

Érdekes egybeesésnek nevezte Varga Judit igazságügyi miniszter azt, hogy pont akkor állt le a Facebook, amikor az igazságügyi minisztérium konferenciája kezdetét vette. 

Milyen érdekes egybeesés, hogy éppen mikor annak az általunk szervezett miniszteri konferenciának a delegációit fogadtam, amelynek középpontjában igazságszolgáltatás digitalizációja és a mesterséges intelligencia biztonságos kihasználása áll, pont akkor állt le világszerte a Facebook összes szolgáltatása.

írta a miniszter, nem máshol, mint a Facebookon. 

Varga Judit hozzátette, a konferencián arról fognak beszélni, hogy miként hasznosítsák  a digitalizáció vívmányait és a mesterséges intelligenciát a nemzeti jogrendszerekben és igazságszolgáltatásokban.

A Facebook, Whatsapp és az Instagram leállása meglehetősen furcsa dolgokat váltott ki az emberekből. A Tottenham játékosa például rájött, hogy van egy felesége is, egy férfi pedig a rendőrséghez fordult amiatt, hogy nem tudott beszélni a feleségével a Facebookon. Mindeközben az Aldi azt állítja, hogy a pénztárosaik még a közösségi oldalt is seperc alatt megjavították volna

Rovatok