Index Vakbarát Hírportál

Már öt kilométeren áll a kamionsor Csanádpalotánál

2021. október 8., péntek 06:59

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátlépő előtt, az erős tranzitforgalom miatt már most 5 kilométeres a kilépő kamionsor – tájékoztat róla az Útinform.

A Budapest környékén pedig az 51-es főúton, Taksony közelében két személyautó ütközött össze. A 20-as kilométernél félpályán halad a forgalom, torlódásra kell készülni!

Az M31-es autópályán az M0-s autóút felé vezető oldalon, a 7-es és az 5-ös kilométer között megrongálódott a burkolat, várhatóan 1 hónapig a külső sávot lezárták

Az 1-es főúton, Győr és Gönyű között a 113-as kilométernél egy személyautó oszlopnak hajtott. A forgalom irányonként váltakozva halad. A rendőrség a portálján beszámolt róla, hogy a balesetet autósüldözés előzte meg. Az egyenruhások 2021. október 8-án 3 óra 35 perckor az M1-es autópályán egy osztrák rendszámú gépkocsit akartak ellenőrizni, ám annak sofőrje megpróbálta a rendőröket lerázni és letért a pályáról és az 1-es számú főúton közlekedett tovább, azonban 

Gönyűnél a vizes aszfalton megcsúszott, majd egy oszlopnak hajtott.

A 29 éves szerb gépkocsivezetőt a járőrök elfogták, mivel kiderült, hogy a járművében tíz illegális határátlépő tartózkodott, akiket szabálytalanul akart Ausztriába szállítani. A külföldi utasok okmányokkal nem rendelkeztek, magukat afgán állampolgárnak vallották és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét sem tudták igazolni. A balesetben közülük hárman megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. Társaikat meghallgatásukat követően a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Rovatok