Index Vakbarát Hírportál

Két jármű ütközött Dunaújvárosnál, újra járható a 62-es főút

2021. október 21., csütörtök 12:18 | aznap frissítve

Az erős szél miatt felborult egy teherautó pótkocsija a 62-es főúton, Dunaújváros és Perkáta között - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A baleset Rácalmás térségében, a 6. kilométernél történt.

A szerencsétlenségben egy személyautó is érintett, amely az árokba borult. Az esethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a műszaki mentést végzik a helyszínen. Az egység rögzíti a teherautót, hogy ne dőljön el.

A rendőrség közölte, hogy a balesetben senki sem sérült meg. A helyszínelést teljes pályás útlezárás mellett kezdték meg, kerülőútnak a 6-os számú főutat javasolták, Rácalmás érintésével.

rendőrség kora délutáni tájékoztatása szerint a baleset helyszínelését 12 óra 18 perckor befejezték, a forgalomkorlátozást pedig feloldották. A főút balesettel érintett szakaszán így újra a teljes szélességben lehet közlekedni.

Mint arról az Index is beszámolt, csütörtökön viharos széllökésekre kell számítani. Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint egyes szintű, citromsárga figyelmeztetés van érvényben széllökések miatt. Figyelmeztettek, hogy a hegységekben előfordulhat 80-90 kilométeres óránkénti sebességű széllökés is.

Rovatok