Index Vakbarát Hírportál

Majka a stúdióban, Orbán Viktor a színpadon, Szoboszlai jó formában

2021. október 23., szombat 20:36

Orbán Viktor miniszterelnök és az ellenzéki összefogás is színpadra állt október 23-án, ám a beszédek ezúttal nem 1956-ról, sokkal inkább 2006-ról és 2022-ről szóltak. A Márkó és Barna Síkideg vendége ezen a héten Majoros Péter Majka volt. Szoboszlai Dominik góllal és gólpasszal járult hozzá a Lipcse győzelméhez. Ezekről írtunk ma az Indexen.

FEMINA. Százan sem lakják az apró, mecseki kis falut: a festői Kovácsszénája a dombok között bújik meg.A bájos Kovácsszénája és a környéke ősszel is kellemes sétahelyszínt jelent. Vizekben bővelkedő, erdős, dimbes-dombos táj minden évszakban elvarázsolja a kirándulókat a Femina cikke szerint.

AZ ÉN KUTYÁM. 7 kutyafajta idős emberek számára: ha könnyen kezelhető és nyugodt kutyára van szükség. Az Én Kutyám cikkében összegyűjtöttünk 7 kutyafajtát, amelyek ideális társak lehetnek idős emberek számára is.

DÍVÁNY. Az 1956-os forradalom híre az egész világot bejárta, az ismert – bár többek által kétségbe vont – történet szerint még Elvis Presley is pénzt gyűjtött a magyar menekültek megsegítésére. Az amerikai képregény egyik legkiemelkedőbb alkotója pedig egy rövid történetben rajzolta meg Budapest ostromát, alig három évvel az eseményeket követően. Részletek a Dívány cikkében.

További híreinket ide kattintva olvashatják.

(Borítókép: Index grafika)

Rovatok