Index Vakbarát Hírportál

Puzsér a Gyurcsány-szekta nyomában, Dzsudzsák a kispadon

2021. október 31., vasárnap 20:56

A hosszú hétvége második napja csendesen telt, de Puzsér Róbert azért árnyalta az összképet. Debrecenben sincs béke a lelátókon, és a benzinár is borzolja a kedélyeket. Összefoglaló az Index legfontosabb vasárnapi cikkeiből.

Puzsér Róbert véleménycikkében a 2006-os rendőrattak mítoszainak nyomába eredt, a tőle megszokott vehemenciával.Az Indexnek írt kommentárjában olvashat „a magyar baloldalt évtizedekre megnyomorító üzletember-politikusról”, Gyurcsány-szektáról, de az Elkxrtuk és az Orbán-rendszer sem ússza meg a kritikus elemzésében.

Még csak most szoktatjuk magunkat az 500 forintos benzinárhoz, de az sem kizárt, hogy hamarosan már 600 forintot kell fizetni egy liter üzemanyagért. Egy felmérés szerint a magyar autósok 11 százaléka ekkor már letenné a kocsit, de 3 százalék még kitartana 1000 forintig is. Részletek itt!

Jól értesült bennfentesek segítségével pillantottunk be a debreceni NB I-es szappanopera kulisszái mögé. Huszti Szabolcs távozása után sem nyugodtak meg a kedélyek, az egykor ünnepelt Tőzsér Dániel sportigazgatót már elűznék a drukkerek, Dzsudzsák Balázs a kispadról figyeli az eseményeket, a nagy reményű Old Boys Projekt befuccsolni látszik. Helyszíni riport.

A megemlékezések közepette az elmúlással való találkozás mindenki számára elkerülhetetlen. A búcsúzásnak nemcsak lelki, de anyagi terhei egyaránt vannak, a temetés pedig az egyik legnagyobb váratlan költség a családok életében. Hogy mennyire, az kiderül cikkünkből.

Kovács patrícia a Sunday Brunch vendége volt, a színésznő beszélt legújabb szerepéről, a kislányáról, vasárnapi ételspecialitásáról, a Covidról és arról, hogy a Vígszínházba való visszatérése óta nem tapasztal stresszt a színfalak mögött, mindenki szeretve van. Nézze meg videóinterjúnkat, hallgassa meg podcastunkat! 

A halloween még nem törte át nálunk az üvegplafont, de azért már egyre többen kezdenek hozzászokni a töklámpás angolszász ünnephez. Nekik foglaltuk össze a tudnivalókat, a gamereknek pedig a legijesztőbb horrorjátékokat gyűjtöttük össze a jeles napra.

DÍVÁNY: Egyre dagad a Victoria's Secret körüli botrány, ugyanis mind több modell számol be arról,  hogyan sanyargatták őket azért, hogy minél vékonyabbra koplalják magukat. A márka hírnevét tovább rontják a modellek beszámolói, a Dívány cikke szerint a divatcég a végnapjait élheti.

FEMINA: A fürdőterápiás masszázs hasznos módszer, mellyel leggyakrabban mozgásszervi panaszokat, porckopásos tüneteket, idegrendszeri problémákat kezelnek. Kevesen tudják, hogy tb-támogatással is igénybe lehet venni bizonyos gyógyfürdőkben: hogy pontosan hol, arról a Femina számolt be.

AZ ÉN KUTYÁM: Kutya a fedélzeten: a kedvenccel való biztonságos repüléshez nem árt megismerni néhány hasznos tippet. Az Én Kutyám összegyűjtötte a tanácsokat arra az esetre, ha kutyájával készül repülni.

Rovatok