Index Vakbarát Hírportál

Mezőkövesdi rendezvényről tűnt el egy 14 éves kislány

2021. november 7., vasárnap 15:43

Eltűnt egy 14 éves szentistváni lány, a rendőrség nagy erőkkel keresi. Szitai Noémi november 6-án a nagymamájával egy mezőkövesdi rendezvényen járt. A rendőrségi közlemény szerint délután 6 óra körül elment mosdóba, azóta semmit nem tudnak róla – olvasható a Police.hu oldalán.

A rendőrségi tájékoztatásban hozzáteszik, hogy a kiskorú tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a hatóság az állampolgárok segítségét kéri.

A fenti képen látható gyermek megközelítőleg 160 centiméter magas, teltkarcsú, haja hosszú és hullámos. Különös ismertetőjele, hogy jobb alkarján „APA” feliratú tetoválás látható. Eltűnésekor viselt ruházata: középkék „pufi” dzseki, kék farmer, fehér NIKE cipő. 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú-zöldszám vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó szám. 

(via Police.hu)

Rovatok