Index Vakbarát Hírportál

Óriási rajtaütés Zuglóban, három dílert és négymillió forintot érő drogot fogtak

2021. november 15., hétfő 07:00

Nagy mennyiségű kábítószer és jelentős összegű készpénz is volt annál a drogügyletekkel foglalkozó társaságnál, amelyiken rajtaütöttek a rendőrök november 8-án reggel egy zuglói lakásban.

A nyomozók az ingatlanban nagy mennyiségű kábítószert találtak, illetve elfogták az ott lakó 27 éves B. Andreát és korábbi élettársát, a 30 éves M. Á.-t. A nyomozók a helyszínen több mint ezer kábítószergyanús tablettát, fél kilogramm amfetamint, 100 gramm marihuánát, 3,5 millió forintot, valutát, illetve a kábítószer csomagolásához, adagolásához használt eszközöket foglaltak le.

Két nappal később egy terézvárosi hotelben elfogták a 31 éves B. Krisztiánt, akitől M. Á. a nála talált nagy mennyiségű kábítószert vásárolta. A szállodaszobában kisebb mennyiségű kábítószergyanús fehér port, tablettákat és pénzt foglaltak le.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói összesen több mint négymillió forint értékű kábítószert vontak ki a forgalomból. A két férfit és a nőt kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vették őket. A bíróság elrendelte M. Á. és B. Krisztián letartóztatását. 

(via Police.hu)

Rovatok