Index Vakbarát Hírportál

Péntek este nyit a Városligeti Műjégpálya

2021. november 18., csütörtök 10:22

Pénteken 17 órakor megkezdődik a korcsolyaszezon az ország legnépszerűbb és leghangulatosabb télisport-helyszínén, a Városligeti Műjégpályán – adta hírül az MTI. Az Index beszámolt róla, hogy a hónap végén már Magyarország legnagyobb tavánál is több helyen kinyitnak a műjégpályák.

A városligeti létesítmény üzemeltetője, a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) közölte: felkészült személyzettel és kiváló minőségű eszközparkkal, például kétezer pár kölcsönözhető korcsolyával fogadja a látogatókat. Kisgyermekes családokat is várnak, a legfiatalabb korosztályokat képzett oktatógárda segíti igény esetén.

A korcsolyázáshoz a jegyek ára nem változott, ám érdemes előre megvenni a járványügyi és a kényelmi szempontokat figyelembe véve a Városligeti Műjégpálya internetes oldalán. Emellett a helyi jegypénztárakban is van rá lehetőség.

Első ütemben a 12 ezer négyzetméteres jégfelület kétharmada áll a sportolni és kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. A Városligeti Műjégpálya belső tereiben a maszkhasználat kötelező – hívták fel a figyelmet.

Rovatok