Index Vakbarát Hírportál

A Dunában találták meg Klein László, az ELTE kutatójának holttestét

2021. november 22., hétfő 09:40

A Kopaszi-gátnál, a Dunában találták meg Klein Lászlónak, az ELTE Pszichológiai Intézete munkatársának a holttestét a 24.hu szerint. A 47 éves kutató még október 28-án tűnt el, utoljára a munkahelyén látták.

A lap emlékeztet: Klein kutatási területe a posztszubkulturális média, az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája volt.

Alapító szerkesztője volt Az Irodalom Visszavág főiskolai irodalmi folyóiratnak, de írásai jelentek meg többek közt a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica lapjain is.

Az ügyben keresték a BRFK sajtóosztályát is, azt a választ kapták, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 80 820 111-es telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

via 24.hu

Rovatok