Index Vakbarát Hírportál

Brutusz találta meg a 72 éves eltűnt asszonyt

2021. november 23., kedd 13:26

Gyorsan a nyomára akadt annak az idős asszonynak Brutusz, a rendőrség kereső kutyája, akinek eltűnését a lánya jelentette ma hajnalban.

A rendőrség arról ír, hogy egy 72 éves nő eltűnését lánya jelentette 2021. november 23-án hajnalban. Azonnal segítséget kért, amelyre járőröket, kutyás rendőrt, kutatómentőket riasztottak. Gyorsan kellett cselekedni, hiszen hideg volt és tudták, hogy az idős, rossz egészségi állapotú asszony öltözéke hiányos, csak egy pizsama és egy köntös fedte a testét. A nő éjszaka, egy kivilágítatlan részen indult útnak egy számára kevésbé ismert terepen, hiszen korábban fővárosban élt, ám a lánya nemrégen költöztette magához romló egészségi állapota miatt.

A keresést egyre nagyobb területre szélesítették, amikor Brutusz, a négylábú nyomozó hirtelen megindult és meg sem állt egy rét közepéig. Az elemlámpák csóvái először csak a növényzetet, majd nem sokkal később egy ősz hajú asszonyt világítottak meg. Az asszonyt átfázva, ám épségben találták meg. A törékeny teremtés belekapaszkodott megtermett egyenruhásokba, akik két oldalról támogatva vitték vissza aggódó lányához. 

(via Police.hu)

Rovatok