Index Vakbarát Hírportál

Mándoki László Kóbor Jánosnak: Jövök, Mecky, tarts ki!

2021. november 24., szerda 19:49

Mándoki László üzenetet küldött Kóbor Jánosnak, és azt ígérte: amint lehet, hazajön Budapestre, hátha valamiben segíteni tud. 

A jelenleg Los Angelesben turnézó zenész elmondta: megdöbbentette és felkavarta a hír, hogy milyen állapotban van zenésztársa.

Tisztelem őt emberként és legendás zenészként egyaránt. Többször voltunk együtt a színpadon az elmúlt évtizedekben, s mindezt nagy élményként éltem meg. Most Los Angelesben turnézunk, de amint lenyomjuk a soron következő koncertet, indulok Budapestre. Ott akarok lenni, hátha valamiben tudok segíteni. […] Jövök, Mecky, tarts ki!

– üzente Mándoki László. 

A zenész állapotáról még az Omega menedzsere, Trunkos András sem sokat tud, holott sokan – köztük világsztárok is – nála érdeklődnek erről. Az utóbbi napokban a hazai és külföldi zenésztársadalom több ismert alakja üzent Kóbor Jánosnak, nemrég például Pataky Attila is elmondta, hogy milyen kapcsolat fűzte az Omega frontemberéhez. Mint megírtuk, Kóbor János november 13-án került kórházba. A zenekar 78 éves frontemberét néhány nappal később másik intézménybe szállították, ahol tovább kezelik, miután elkapta a koronavírust.

(via Blikk)

Rovatok