Index Vakbarát Hírportál

Kövér László: Az ördög a destruktív, pusztító erők kezébe adta az internetet

2021. november 29., hétfő 14:34

Kövér László, az Országgyűlés elnöke és a házigazda, Bayer Zsolt arról beszélgetett a Hír TV Bayer Show című műsorában, hogy a világ egyre gyorsabban a vesztébe rohan, globálisan pedig jelenleg hideg polgárháború zajlik.

A műsorvezető kérdésére, hogy a Fideszt akkor is megalapították volna-e, ha már akkor tudják, hogy 2021-ben a szabadság majd az jelenti, hogy a norvég posta reklámjában homoszexuálisnak állítják be a Mikulást, a házelnök azt felelte:

első felindulásukban vélhetően azt mondták volna, hogy akkor csinálja, akinek két mamája van, de ez ma már nem annyira mellbevágó, mint akkoriban lett volna.

Szerinte végül mégis megalapították volna a Fideszt azért, hogy

próbáljanak ellenállni a gonosznak.

A norvég reklámra reagálva Kövér László elmondta, hogy várja a katolikus egyház tiltakozását, ugyanis

ez a legocsmányabb kereszténygyalázás, ami az utóbbi években persze már megszokottá válik, de ha úgy viselkedünk, mintha ez a mindennapok része lehetne, akkor persze az is lesz előbb-utóbb.

A házelnök hangot adott annak a véleményének is, hogy 

az ördög a destruktív, pusztító erők kezébe adta az internetet,

amely az emberi kapcsolatokat rombolja. Az új német kormány programját úgy minősítette, hogy

maga a horror.

Hozzátette, hogy nem biztos benne, hogy a német választók többsége ilyen kormányprogramot akart, viszont ezekre a pártokra szavaztak. Ahogy elmondta,

a demokrácia veszélyes üzem. Ki mit szakít, azt szagolja.

Kövér László közölte:

évek óta van aki viccesen, van, aki félkomolyan szövögeti azt az összeesküvés-elméletet, mely szerint Gyurcsány Ferenc is a mi emberünk. És egyébként valóban. Sokkal nehezebben lett volna meg a konzervatív oldalnak háromszor egymás után kétharmados többsége, ha nincs ő, és amit előtte művelt az országgal.

Rovatok