Index Vakbarát Hírportál

Navracsics Tibor lesz a Fidesz jelöltje Tapolcán

2021. december 21., kedd 12:17

Egy üdvözlőlap terjed Tapolcán, amelyen azt írják, hogy Navracsics Tibor lesz a Fidesz tapolcai jelöltje. Navracsics indulásának bejelentését már régóta húzzák, hivatalos döntés egyelőre még nem született. 

Most azonban a politikus neve és fotója feltűnt egy fideszes logóval ellátott kiadványon, amelyen az áll, hogy „Az Ön képviselőjelöltje, Veszprém megye, 3. választókerület”.

A 24.hu meg is kereste ezzel kapcsolatban Navracsicsot. A politikus sajtófőnöke azt válaszolta, hogy az üdvözlőlapot valóban a Fidesz készítette és terjeszti, viszont Navracsics jelöltsége még nem hivatalos, bár három napja a választókerületi Fidesz-csoportok egyhangúlag őt támogatták ezzel kapcsolatban. 

Hivatalos viszont csak akkor lesz Navracsics jelöltsége, ha ezt a Fidesz-központban is megerősítik. Nem tudni, hogy ez mikor történik meg.

Navracsics egyébként az utóbbi időszakban aktivizálta magát a térségben. Facebook bejegyzései is bizonyítják, hogy már elszántan kampányol a választókerületben, bár ezt elsősorban kormánybiztos minőségében teszi. Bár nem kormánybiztosként, de november elején egyébként azt is számon kérte a tapolcai mozitól, hogy miért nem játsszák az Elk*rtuk című filmet

(via 24.hu)

(Borítókép: Navracsics Tibor. Fotó: Bődey János / Index)

Rovatok