Index Vakbarát Hírportál

Embercsempészt üldöztek a rendőrök Kiskunmajsánál, hajtóvadászat indult a környéken

2021. december 29., szerda 17:50

Öten megsérültek Kiskunmajsa közelében szerdán, amikor egy autó, amelyet kilométereken át rendőrök követtek, nagy sebességgel lesodródott az útról, és egy fának ütközött – számolt be az MTI. 

A Bács-Kiskun megyei hírportál információi szerint a rendőrök üldözték a bevándorlókat szállító személyautót, amely végül Kígyós határában egy fának ütközött. Kiskunmajsáról és Kiskunhalasról négy mentőautót és a tűzoltókat riasztották a helyszínre. A portál úgy tudja, hogy az autóban ülők közül volt, aki elmenekült, ezért a rendőrök keresőkutyával kutatják át a környéket.

A baleset délután két óra körül történt az 5409-es számú úton Kiskunmajsa közelében. Egy balra ívelő kanyarban sodródott át a szemközti sávba a román rendszámú Volkswagen, majd az út mellett fának csapódott.

Az autóban heten ültek, a közeli Csongrád-Csanád megye felől menekültek a gépkocsival a rendőrök elől. Mire az egyenruhások megérkeztek, többen a saját lábukon szálltak ki az autóból, többeket a helyszínre érkező mentők láttak el és szállítottak a kiskunhalasi kórházba.

Kiskunmajsáról és Kiskunhalasról összesen négy mentőautót és mindkét város hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Rovatok