Index Vakbarát Hírportál

Újévi késelés, a gyanúsított bilincsben

2022. január 1., szombat 10:44

Elfogatóparanccsal keres a rendőrség azt a férfit, aki az év első napján megkéselte szomszédját – tájékoztatott a rendőrség szombaton délelőtt.

Életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 20 éves férfi január 1-jén a hajnali órákban Kajdacson az utcán mellkason szúrta szomszédját.

A férfi 170–175 centiméter magas, vékony testalkatú. Utoljára fekete nadrágot, fekete, kapucnis kabátot viselt piros színű betéttel – közölte a hatóság.

A rendőrség korábban kért mindenkit, hogy aki a 20 éves Ö. A.-R. felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a rendőrségen.

Frissítés – 16:34!

Elfogták azt a 20 éves férfit, aki a gyanú szerint szombat hajnalban mellkason szúrta szomszédját a Tolna megyei Kajdacson - közölte honlapján a rendőrség. A férfit, aki ellen elfogató parancsot adtak ki, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei a 63-as főúton, Vajta és Cece között fogták el. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság testi sértés miatt indított eljárást, a gyanúsított elszámoltatása folyamatban van - írták.

Rovatok