Index Vakbarát Hírportál

Rablással indította az évet a vonaton, most a rendőrség keresi

2022. január 12., szerda 10:38 | aznap frissítve

A jelenlegi információk szerint még 2022. január 1-jén 7 óra körül egy utas többször is megütött egy másikat a Nyugati pályaudvar és Szeged között közlekedő vonaton, majd elvette a sértett mobiltelefonját és igazolványait, a vonatról végül Zugló vasútállomáson leszállt, ahonnan busszal ment tovább – közölte honlapján a rendőrség.

Mint írják, az ismeretlen férfi 35 év körüli, 175 centiméter magas, fekete rövid hajú (felül kopasz), pocakos, a bűncselekmény elkövetésekor fekete télikabátot és sötét nadrágot viselt. Az illetőről felvétel is készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) XIV. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.


Egyúttal arra kérik az állampolgárokat, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Rovatok