Index Vakbarát Hírportál

Holttestet találtak egy Balaton-közeli erdőben

2022. január 18., kedd 12:40

Vadászok bukkantak az emberi maradványokra Somogygeszti környékén. Előbb egy csizmára figyeltek fel, majd észrevették, hogy csontok is tartoznak a lábbelihez.

Az erdőjárók értesítették a rendőrséget, amely azonnal megkezdte a vizsgálatot az ügyben.

A Somogy megyei hírportál érdeklődésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata közölte, hogy közigazgatási eljárásban igyekeznek felderíteni a történteket, vagyis idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel a halálesettel összefüggésben.

A lap információi szerint azóta sikerült azonosítani is a holttestet. A helybéliek a ruhamaradványok alapján ráismertek egy környékbeli férfire, aki két évvel ezelőtt, karácsonykor tűnt el, és azóta nem találták. Úgy hírlik, a férfi korábban már kísérelt meg öngyilkosságot, ennek alapján valószínűsíthető, hogy önkezével vetett véget életének.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 (80) 820-111-es telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok