Index Vakbarát Hírportál

Teljes a névsor: ők irányítják az ellenzék szakpolitikáját

2022. január 26., szerda 19:28

Az Egységben Magyarországért közleményben tette közzé az ellenzéki összefogás szakpolitikaikabinet-vezetőinek listáját szerda este.

„Ők azok, akik irányították és összefogták annak a programnak a kidolgozását, amelyben a kormányváltásra készülő erők részletesen kifejtik, mit és hogyan kívánnak megvalósítani kormányra kerülésük után” – közölte az Egységben Magyarországért.

Az ellenzék szakpolitikaikabinet-vezetőinek listája:

Az ellenzék közleményében továbbá azt írták:

a szakpolitikai kabinetvezetők eddigi szakmai és szakpolitikusi tevékenységükkel már bizonyítottak, és garanciát jelentenek arra, hogy a kormányváltó erők programja nem ígérethalmaz, hanem átfogó helyzetelemzésen alapuló, a mozgásteret figyelembe vevő, megvalósítható intézkedések sorozata.

Hozzátették: a későbbiekben lesz lehetőség arra is, hogy a kabinetvezetőkkel háttérbeszélgetésen ismerkedjenek meg a sajtó érdeklődő munkatársai.

Az Index nemrégiben két részben (ITT és ITT) kérdezte Komáromi Zoltánt, a DK egészségpolitikusát az ellenzék egészségügyi programjáról, Steinmetz Ádám jobbikos országgyűlési képviselőt a sportprogramról, Kanász-Nagy Mátét, az LMP társelnökét a szociális programról, illetve Tóth Endrét, a Momentum oktatáspolitikusát az oktatási programról.

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok