Index Vakbarát Hírportál

Drogközpont lehetett Szurdokpüspöki – több száz millió forint értékű kábítószert találtak

2022. január 27., csütörtök 08:19 | aznap frissítve

Több száz millió forintos drogfogás történt Szurdokpüspökiben, ahol közel 55 kilogrammnyi kábítószert foglalt le a rendőrség egy 52 éves férfi és 19 éves társa lakásán.

Több száz millió forintnyi kábítószert találtak a rendőrök Szurdokpüspökiben egy 52 éves férfi és 19 éves társa lakásán. A rendőrség többek között 44 kilogramm marihuánát, 8 kilogramm kokaint és 2,5 kilogramm ketamint foglalt le. A lakás pincéjében és padlásán összesen több mint 55 kiló különböző fajtájú drogot talált a rendőrség. 

A kábítószereken kívül, fogyasztásához és kereskedelemhez szükséges eszközök is voltak a helyszínen: növényi őrlőt, mérleget, valamint fóliázókészüléket is találtak, amelyeket szintén lefoglaltak.

A rendőrök elfogták és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították a két férfit. Az 52 éves szurdokpüspöki lakost nagy mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt, a 19 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrség több millió forint értékben foglalt le gépkocsikat, motorkerékpárt, egyéb vagyontárgyakat, valamint készpénzt a helyszínen.

(via MTI) 

Rovatok