Index Vakbarát Hírportál

A postása mentette meg az életét egy nyolcvanéves nőnek

2022. január 31., hétfő 14:29

Egy nyolcvanéves nő négy napig nem vette át a leveleit, pedig azelőtt rendszeresen ürítette postaládáját. Szerencséje a jó megfigyelőképességgel megáldott postása volt.

Kayla Berridge, New Hampshire-ben dolgozó postás csütörtökön segélyhívást indított, és azt kérte a rendőrségtől, hogy ellenőrizzenek egy házat, mert az ott élő idős nő négy napja nem üríti a postaládáját, holott addig mindennap átvette a leveleit – mondta Wayne Stevens, a helyi rendőrkapitányság hadnagya.

A lakásba belépő rendőrök azonnal felfedezték a földön heverő nőt, akire több tárgy is ráomlott. A Newmarket nevű kisváros mentőszolgálatának közleménye szerint a hölgyet kihűléssel és kiszáradással szállították kórházba – olvashatjuk a People magazin honlapján.

A postás a CNN-nek elmondta, hogy ismerte az idős nőt, és néha beszélt is vele. Miután egy ideje nem látta, azt is észrevette, hogy nem veszi át a neki érkező leveleket. A nő ekkor kezdett el aggódni, és értesítette a helyi szerveket a megfigyeléséről, ezzel megmentve a hölgy életét.

Rovatok