Index Vakbarát Hírportál

Schmuck Andor örökölheti meg Fodor Zsóka vagyonát

2022. február 7., hétfő 07:30

Fodor Zsóka elmondta, ki örökölheti meg a vagyonát halála után. A Barátök közt Magdi anyusa kifejtette: mivel természetes örököse nincs, ezért a „fogadott fia”, Schmuck Andor örökölhet utána.

A nyolcvanadik évében járó színésznő arról beszélt, hogy bár egyelőre jól érzi magát, nem szeretne olyan kort megérni, mint ami az édesanyjának megadatott. 

Édesanyám másfél évet feküdt a Szeretetkórházban, és gyűlölt ott lenni, mert nem engedték haza. Ő már pelusos volt, fürdetni kellett, forgattam reggeltől estig. Szegénykém azt mondta nekem, hogy: »Erzsikém, te olyan jóban vagy a Jóistennel. Kérd meg, hogy vigyen el, mert én nem érdemlem ezt a börtönt«

– idézte fel Fodor Zsóka.

Ezután arról beszélt, hogy már régóta gyűjtögeti a pénzét, mivel szerinte akinek nincs gyermeke, férje vagy valakije, aki „pici kora óta hálával tartozik neki”, az csak arra számíthat, hogy a pénzért ellátják.

Hozzátette, hogy a legközelebb Schmuck Andor áll hozzá, akivel 17 éve ismerték meg egymást.

„Amikor jön és úgy érzi, hogy szeretne velem időt tölteni, akkor boldog vagyok, de nem erőltetem rá magamat. Neki köszönhetem életem legszebb pillanatait, mert tőle kaptam önzetlenül a legtöbbet. Én ezt soha, amíg élek el nem felejtem, és ami marad utánam, az az övé” – mondta a színésznő. 

Hozzátette azt is, hogy erről egy kölcsönös, közjegyző által hitelesített írásos megállapodást is kötöttek, amelynek ötletét Schmuck Andor vetette fel. 

Ő ajánlotta fel nagyon korrektül, hogy amelyikünk leesik a lábáról, az a haláláig gondoskodik a másikról. Nem valószínű, hogy ő lesz az

– fogalmazott Fodor Zsóka. 

(Bors)

(Borítókép: Fodor Zsóka és Schmuck Andor 2017. február 11-én. Fotó:  Velvet)

Rovatok