Index Vakbarát Hírportál

Több kilométeres a torlódás az M1-esen és az M0-son

2022. február 9., szerda 16:48 | aznap frissítve

Forgalomkorlátozás van az M1-es autópálya 68-as kilométerszelvényében a Budapest felé vezető oldalon anyagi kárral járó közúti baleset miatt – közölte a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok szerint két járműszerelvény ütközött össze, egyikük veszélyes anyagot szállított.

A helyszínelés, illetve a mentés ideje alatt csak a belső sávban haladhat a forgalom, az érintett szakaszon torlódásra kell számítani. Az Útinform délután arra figyelmeztetett, hogy tíz kilométeres dugó alakult ki.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez a nagyigmándi önkormányzati tűzoltókat is riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

A rendőrség kora este közölte, hogy befejezték a helyszínelést, a forgalom ismét zavartalanul haladhat. Az Útinform ugyanakkor arról számolt be, hogy a torlódás csak lassan mérséklődik.

Bedugult az M0-s Csömörnél

Az Útinform beszámolt arról is, hogy az M0-s autóúton a keleti szektorban, Csömör térségében három személygépkocsi ütközött össze. Az M3-as autópálya irányából az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a 62-es kilométernél a belső sáv zárására figyelmeztettek. Az M1-es felé vezető oldalon a sávzárást már feloldották, de a torlódás továbbra is több kilométeres.

Az 51-es főúton, Kiskunlacháza belterületén két személyautó ütközött össze. A 38-as kilométernél a fél útpályát lezárták.

Rovatok