Index Vakbarát Hírportál

Itt van Gattyán György új jelöltje, a motorsportból érkezik

2022. február 11., péntek 10:22

Détári Lajos egykori labdarúgó, VV Tommyboy valóságshow-szereplő és a Z’Zi Labor frontembere, Janicsák István után újabb jelöltet jelentett be Gattyán György pártja.

Hermann Henriket, a Magyar Motorsport Szövetség elnökét indítja a Megoldás Mozgalom Fejér megye 4. számú országgyűlési egyéni választókerületében, Dunaújvárosban és vonzáskörzetében, szúrta ki az Azonnali.

A képviselőjelöltségért ringbe szálló sportszakember korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy teljes mellszélességgel kiállt az állam által 65 milliárd forintból megépíteni tervezett hajdúnánási MotoGP-pálya mellett. 

Hermann peckesen állt például Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Kósa Lajos országgyűlési képviselő mögött a fotókon, amik az építkezés 2020-as nyári bejelentésről készültek

– írta az azonnali.hu, hozzátéve, hogy a beruházás kritikusai szerint a pálya megépítése rendkívül drága lesz.

Hermann Henrik azt ígérte, hogy mindent megtesznek azért, hogy a világbajnoki futamot a lehető legmagasabb színvonalon rendezzék meg. Fejér megye 4-es választókerületének reménybeli képviselőjeként aggasztónak tartja, hogy Dunaújvárosban egyre kevesebb a fiatal, ezért kulturális és szabadidős programokkal tenné vonzóbbá és élhetőbbé a várost.

Rovatok