Index Vakbarát Hírportál

Így megy neki, majd hagyja ott a taxist a mazdás a IX. kerületben

2022. február 22., kedd 08:59

Egy Mazda sofőrjét nem érdekelte a tiltó jelzés egy IX. kerületi szakaszon, amiből egy nem várt találkozása lett egy taxival, mindezek után pedig elhajtott a helyszínről.

Vasárnapról hétfő hajnalra virradó éjjel egy taxisnak és utasainak nagyon rossz élményben volt részük Budapesten, amikor egy szabálytalanul és balesetveszélyesen haladó jármű hirtelen eléjük hajtott, miközben a hivatalos személyszállító az Üllői úton tartott a városból kifelé. A történtekről a bpiautosok.hu számolt be. 

A felvételen jól látszik, hogy a Mazda a IX. kerületben, a Thaly Kálmán utcából vágódott ki, miután elmulasztott megállni a piros lámpánál. A történteket egy, a felelőtlen sofőr mögött haladó autós készítette.

A felvétel készítőjének információi szerint a baleset utáni percekben a rendőrség emberei azonnal keresni kezdték a cserbenhagyót, aki azt is megtudta az egyenruhásoktól, miközben tanúként hallgatták ki, hogy az ilyen ügyek általában a bíróságra kerülnek, hiszen a cserbenhagyással már szabálysértésből bűncselekménnyé válnak. Mindezek mellett az is kiderült, hogy a Mazdán nem volt kötelező biztosítás.

(via Bpiautósok.hu)

Rovatok