Index Vakbarát Hírportál

Ungár Péter áthajtott a piroson, és rendőrautóval ütközött

2022. február 26., szombat 07:51

Áthajtott a piroson Ungár Péter országgyűlési képviselő, majd egy rendőrautónak ütközött.

Az eset még szerda este történt, amikor a politikus az autójával hazafelé tartott. A történteket az LMP elnökségi tagja elismerte, és azt mondta, hibázott.

Egy tévés riport után mentem haza, és átmentem a piros lámpán. Történt egy kis ütközés, de nem sérült meg senki, és a gépjárművemben sem keletkezett nagy kár. Ennyi történt

– számolt be az esetről Ungár Péter.

Egy koccanás volt az egész, amiért ötvenezer forintot kell fizetnem. Figyelmetlenségből mentem át a piroson, és valóban egy rendőrautóba csúsztam bele. Hogy kinek pontosan milyen hibája volt, a kamerafelvételből kiderül

– idézi a politikust a Blikk. Majd hozzátette, hogy senkinek nem lett semmi baja, valamint az autókban sem keletkezett kár. Azt is elmondta, hogy alkoholszondát minden közúti balesetnél használnak, de nem ivott előtte alkoholt. Arról, hogy korábban történt-e már vele hasonló, azt nyilatkozta, hogy pár éve beletolatott valakibe, de ez mással is előfordul. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya azt közölte, hogy a baleset során senki nem sérült meg, a járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda negatív eredményt mutatott. A baleset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálják.

Rovatok