Index Vakbarát Hírportál

Ismét bizonyította egy budapesti terepjárós, hogy szükséges ez a járműtípus

2022. február 28., hétfő 17:26

Egy SUV ezúttal a Jane Haining rakparton adott értelmet a műfajának, amikor az építési területen előzte meg a szabályosan haladó kocsisort.

Megint hallattak magukról a városi terepjárósok, ezúttal V. kerületben filmeztek le egy manővert, amit egy Peugeottal követtek el. Arra gondolni sem merünk, hogy ez a sofőr is bizonyítási szándékkal tette, amit tett. 

A Jane Haining rakpart felújítása már a hajrában van, nemrég sikeres nyomáspróbáról számoltak be, így már csak a felszíni munkálatok vannak hátra, azonban még bőven vannak terelések. Feltehetőleg ezt tévesztette el az SUV vezetője, aki ezt azzal tetézte, hogy gázba taposott, majd a szabályosan haladó kocsik lehagyása után áthajtott az aszfalt nélküli részen és a sor elejére vágta be járművét – a felvétel a Bpiautósok.hu osztotta meg.

Az Index nemrég tett közzé egy videót, amiben egyéni módon rövidítette le a várakozási időt egy Mazda sofőrje, amikor minél gyorsabban szerette volna elhagyni egy XX. kerületi bevásárlóközpont parkolóját. 

Legutóbb azt írtuk a videón látható sofőr talán csak a létjogosultságát akarta bizonyítani járműve kategóriájának (SUV – Sports Utility Vehicle, azaz sporthaszonjármű), és nevéhez híven használta az autót arra, hogy minél előbb kijusson egy XX. kerületi áruház parkolójából. 

Rovatok