Index Vakbarát Hírportál

Megfenyegette a rendőrtisztet egy szentesi férfi

2022. március 3., csütörtök 10:41

Életveszélyesen megfenyegette az egyik helyi rendőrtisztet egy szentesi férfi. A közösségi médiában azt írta, élve eltemeti a vezető beosztású rendőrt és a fiát, ha a bíróság elítéli a testvérét.

Vádat emeltek egy szentesi férfival szemben, aki életveszélyesen megfenyegette a helyi rendőrkapitányság egyik vezető beosztású tisztjét a közösségi médiában – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

A más bűncselekmények miatt korábban már elmarasztalt férfit hivatalos személy sérelmére elkövetett zaklatás bűntettével vádolják. A vádirat szerint a férfi tavaly június 29-én a közösségi médiában egy bejegyzésében azzal fenyegette meg a szentesi kapitányság egyik vezetőjét és – közvetve – a rendőrtiszt fiát, hogy amennyiben a testvérét elítéli a bíróság az ellene indult ügyben, akkor élve eltemeti őket.

Az ügyészség a vádlottal szemben – amennyiben az előkészítő ülésen a bűnösségét beismeri – 50 nap elzárás kiszabására tett indítványt – tudatta a csoportvezető ügyész.

Rovatok