Index Vakbarát Hírportál

Az MKKP szimpatizánsa feleségével telefonált a köztévében, a pártnak szánt öt percben

2022. március 23., szerda 10:58

Tóth Imre Bruti ismertette volna a viccpárt programját, de közbejött egy fontos telefonhívás.

Az M1 közszolgálati csatornája három héten keresztül szerdánként és csütörtökönként lehetőséget biztosít az országos listát állító pártoknak a programjaik ismertetésére. A mai napon a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) programját – szimpatizánsként – ismertette volna Tóth Imre Bruti, akinek éppen adás közben csörrent meg a telefonja.

A dalszerző-humorista megköszönte a lehetőséget, hogy bejöhetett a közmédiába, ahol „magába szívhatta a szabadság levegőjét”.

Tóth Imre Bruti hangsúlyozta, hogy ő nem politikus, csupán a Kutya Párt szimpatizánsa, és mindenkinek azt ajánlotta, hogy keressék fel a párt honlapját, mert ott jóval több időt lehet eltölteni öt percnél.

A program ismertetése előtt Tóth Imre kedvese telefonon hívta őt, amit kénytelen volt a felvenni, így a következő percekben az ő kedélyes csevegésüket hallgathattuk meg. A műsor vendége azzal próbálta bontani a vonalat, hogy rengetegen nézik már a stúdióban, ahol „annyian vannak, mint az oroszok Ukrajnában”.

A telefonbeszélgetés mégis folytatódott, amelyből megtudhattuk, hogy Tóth Imre nem az M1-ből van kitiltva, hanem a Rádiókabaréból.

A bevásárlás örökzöld témáját érintve az M1 csatorna vendége párja figyelmét felhívta a hatósági áras csirke far-hátra és a tankolás fontosságára is. A közmédia vendégszeretetéről tájékoztatott még a humorista, akit vízzel is megkínáltak a stúdióban. Végezetül partnere féltékenységét azzal hárította el az MKKP szimpatizánsa, hogy

nem csajozni érkezett az M1-be, hiszen az nem egy kupleráj. 

Rovatok