Index Vakbarát Hírportál

Ars poetica: nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem közbeszerzéseket

2022. március 25., péntek 20:09

Soros-pénzt adott át támogatásként az Indexnek a Kétfarkú Kutya Párt, amely a parlamentbe jutás után akarja tökéletesíteni időgépét, hogy utólag az egyéni körzeteket is megnyerjék. A Kibeszélő vendége volt Terdik Roland, az MKKP 5. választókerületi jelöltje, aki harmadik a párt országos listáján.

Egyéniben jelen pillanatban nem olyan sok esélyünk van nyerni egy-egy körzetet a közvélemény-kutatások szerint sem, bár a politikai ars poeticám szerint nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem közbeszerzéseket

– véli Terdik Roland, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) jelöltje, aki bizakodó az egyéni körzetek tekintetében is, igaz, két fontos dolog kell még ehhez, parlamentbe jutás és időgép.

Belátjuk, hogy ez így van, majd amikor bejutunk a parlamentbe, és az időgépünket tökéletesítjük, akkor visszamegyünk az időben, és az egyénieket is utólag megnyerjük, de jelen pillanatban nem áll fönn még ez a lehetőség.

A politikus szerint a szavazóik többsége kormányváltást szeretne, és azt, hogy a Kutyapárt bejusson az Országgyűlésbe. Terdik Roland szerint legalább három mandátumot nyerhetnek el. 

A küszöbön szambázunk úgymond, a parlamenti bejutás küszöbén. Azzal tudunk bejutni gyakorlatilag is egyéniben, ha nem vált ki nagyon heves immunreakciót a kutyapárti szavazókból az adott ellenzéki jelölt.  

 A Kutyapárt jelöltjével készült beszélgetésből kiderül:

S persze az is látható a videóban, ahogyan szó szerint Soros-pénzzel támogatja szerkesztőségünket a Kétfarkú Kutya Párt.

Kibeszélő - Terdik Roland

A teljes videót a fenti lejátszóra kattintva nézhetik meg, a beszélgetés podcastverzióját pedig alább érhetik el:

(Borítókép: Terdik Roland. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok