Index Vakbarát Hírportál

Megbetegedett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke

2022. március 28., hétfő 17:29

Kovács Gergely lett volna az InfoRádió Aréna című műsorának vendége, de nem tud menni.

Az előzetes tervek szerint március 28-án Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke lett volna az InfoRádió Aréna című műsorának vendége. A rádió azonban közölte, hogy a pártelnök nem tud ma interjút adni.

Az Infostart azt írja, hogy a műsorváltozás oka, hogy Kovács Gergely megbetegedett. A hétfő esti adás vendége így Deák András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézet tudományos főmunkatársa lesz.

Korábban az Index beszámolt arról, hogy április 3-án úgy is alakulhatnak az eredmények, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt legyen a kormányalakítás egyik főszereplője. Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja el. A párt programját múlt héten az Index Kibeszélő című műsorában Terdik Roland képviselőjelölt ismertette. Úgy foglalta össze politikai ars poeticáját: nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem közbeszerzéseket.

(Borítókép: Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt [MKKP] elnöke pártja demonstrációján Budapesten, az Oktogonnál 2017. április 22-én. Fotó: Mohai Balázs / MTI)

Rovatok