Index Vakbarát Hírportál

Két halálos baleset is történt hétfő délután

2022. május 9., hétfő 16:14

Kaba és Derecske között, a 4802-es úton meghalt egy magyar autós, Arad megyében pedig egy magyar kamionsofőr vesztette életét.

A Kaba és Derecske között történt balesetről a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata tájékoztatta az MTI-t. Azt írták, hogy egy személyautó ütközött össze egy kamionnal, 

és a gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták, a forgalmat mindkét irányból Földes felé terelik – közölték a rendőrök. 

Mindeközben Romániában is életét vesztette egy 55 éves, magyar állampolgárságú kamionsofőr. A baleset Arad megyében, Nagypél (Pilu) és Székudvar (Socodor) között, a 79/A jelzésű országúton történt.

A Maszol.ro szerint az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság még vizsgálja a baleset körülményeit. Egyelőre csak annyit közöltek, hogy a magyar kamionsofőr nyergesvontatója eddig ismeretlen okokból lesodródott az útról, árokba hajtott, majd felborult, a férfi beszorult a vezetőkabinba.

A helyszínre a román roham-mentőszolgálat helikopterét is riasztották, de a gyors segítség ellenére a gépjárművezető még a helyszínen meghalt, nem tudták újraéleszteni. 

Rovatok