Index Vakbarát Hírportál

Hároméves kislányát vette rá a bolti lopásra egy nő Vácon

2022. május 13., péntek 07:21

Hároméves kislányát vette rá bolti lopásra egy nő Vácon. Bár az üzletvezető nem tett feljelentést, a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz.

Hároméves kislányát vette rá a lopásra egy nő Vácon. Az asszony a húsboltban egy szörpöt vetetett le a polcról óvodáskorú gyermekével. 

Anya és lánya egy összesen kilencszáz forintot érő terméket vitt el a boltból addig, amíg az üzletvezető egy hústerméket keresett. Az eladó, miután észrevette, hogy a szörppel a kezükben távoznak, utánuk szólt, hogy tegyék vissza az árut, de az asszony felháborodottan azt mondta, már náluk volt, amikor bementek az üzletbe.

Láttam, hogy toszogatja ki az anyukája a kislányt, és amikor kint volt, akkor mondtam neki, hogy legyen szíves tegye vissza a kislány a szörpöt. Erre indulatosan azt mondta, az már nála volt, amikor bejött. Ezért elnézést kértem, és azt mondtam, mi is árulunk ilyen terméket

– nyilatkozta az RTL Klub Híradójának az üzletvezető. 

Nem sokkal később kiderült az igazság

Hogy biztosra menjen, visszanézte a kamerafelvételt, ekkor derült ki a lopás. A boltvezetőt az döbbentette meg a leginkább, hogy a nő a gyerekét vette rá a lopásra.

Nekem is egy ilyen korú gyerekem van, és eszembe nem jutna vele kivitetni a dolgot. 

A tulajdonos a kislányra tekintettel nem tett feljelentést, de az ügyben vizsgálat indult a bolt ipari kamerájának felvétele alapján. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt rendelt el nyomozást.

Rovatok