Index Vakbarát Hírportál

Körözött személyek igazolványaira és ismeretlen eredetű alkoholra bukkant a NAV egy furgonban

2022. május 23., hétfő 15:53

Több körözött személy okmányát, valamint 115 liternyi ismeretlen eredetű alkoholt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy bolgár furgonban, amikor Nagylaknál ellenőrizték a járművet.

Nagy mennyiségű ismeretlen eredetű alkoholt és személyi okmányokat találtak elrejtve egy bolgár furgonban a Nemzeti Adó– és Vámhivatal (NAV) munkatársai – adta hírül az MTI.

A járműben talált személyi igazolványokon szereplő személyek közül többeket is köröztek. A pénzügyőrök Nagylaknál ellenőrizték a bolgár furgont, a mintegy 115 liter ismeretlen eredetű alkoholt a raktérben találták meg, a csomagok között, amelyek 40 százalék alkoholt tartalmaznak.

A vezetőfülke kormányoszlopát takaró műanyag burkolat alól – egy lefóliázott csomagból – cseh, román és lengyel személyi okmányok, útlevelek és vezetői engedélyek kerültek elő.

A pénzügyőrök a visszaéléssel érintett okmányokat átadták a rendőrség munkatársainak. A NAV munkatársai a jövedéki termékeket lefoglalták, és a sofőr ellen költségvetési csalás gyanúja miatt feljelentést tettek.

Rovatok