Index Vakbarát Hírportál

Tizenegy éves kisfiút erőszakolhatott meg egy férfi Sopronban

2022. május 25., szerda 06:11

Minősített szexuális erőszakkal vádolja az ügyészség azt a férfit, aki a gyanú szerint múlt hétfőn iskolából hazafele menet előbb elcsalt, majd megerőszakolt, végül pedig fogva is tartott egy 11 éves kisfiút.

Még múlt hétfőn rabolhatott el egy iskolából hazafelé tartó kisfiút egy 39 éves férfi Sopronban, akit sajtóinformációk szerint előbb megerőszakolt, majd fogva is tartott. A rendőrség két nappal később letartóztatta.

A férfi egészségi állapota miatt kórházba is került.

Máté Kinga, a Győri Törvényszék szóvivője az RTL Klub Híradójának elmondta, hogy a Győri Járásbíróság a letartóztatás elrendelése után megállapította, hogy a szökés és elrejtőzés mellett a bűnismétlés veszélye is fennáll. 

csatorna hírműsorának riportja szerint a férfit minősített szexuális erőszakkal gyanúsítják. A történtekkel kapcsolatban eddig a kisfiú iskolája és a rendőrség adott bővebb tájékoztatást.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!

Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a Segélyhívót! Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon.

Rovatok