Index Vakbarát Hírportál

Megújult és várja a vendégeket a déli part egyetlen naturistastrandja

2022. június 1., szerda 06:10

A Balatonberényi Naturista Strand felújításával az volt a cél, hogy minél magasabb színvonalon szolgálja ki a természetközeli nyaralási miliőt kedvelő vendégkört.

Keddre készült el a nagy mű: véget ért a Balatonberényi Naturista Strand felújítása – tudatta az Indexnek küldött közleményében Horváth László, Balatonberény polgármestere.

Amit a Balatonberényi Naturista Strandról érdemes tudni, hogy a maga nemében egy egyedülálló intézményről van szó, ugyanis ez a Balaton déli partjának egyetlen naturistastrandja.

A balatonberényi önkormányzat úgy fogalmazott, hogy a Hétvezér utcában található fizetős naturistastrand fejlesztésével az volt a cél, hogy kiszolgálja a természetközeli nyaralási miliőt kedvelő vendégkört. Valamint szeretnék növelni a naturistastrandra látogatók számát.

Minden, amitől vonzóbb lett a Balatonberényi Naturista Strand:

A naturistastrand felújítása azzal valósulhatott meg, hogy a balatonberényi önkormányzat sikeresen pályázott a Széchenyi 2020 program keretében meghirdetett, a természetes fürdőhelyek komplex és élményközpontú fejlesztésére irányuló, „Strandfejlesztés 2021” című, STR-2021 kódszámú pályázatra.

Rovatok