Index Vakbarát Hírportál

Szeszes italra hajtott, elfogták a rendőrök

2022. június 8., szerda 13:32

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 41 éves férfit, aki az idei évben már számtalan alkalommal lopott, és rendszerint alkoholt.

Dörömbölésre ébredt egy kecskeméti lakos hétfőn reggel, majd mikor a hang után eredt, egy férfit talált a szomszédjában lévő kocsma körül járkálva. Mivel az ezt megelőző napon betörtek a vendéglátóegységbe, így nem tétlenkedett, azonnal értesítette a tulajdonost és a rendőröket. A kiérkező rendőrök elfogták és őrizetbe vették a férfit − közölte honlapján a rendőrség

Gyanújuk szerint az első alkalommal több doboz sört és egy pálinkát vitt el a tolvaj, másodszor azonban már hiába próbálta berúgni a kocsma ajtaját, nem sikerült. A rendőrök úgy sejtik, hogy egy lakóház udvaráról és egy boltból is alkoholt lopott a férfi az elmúlt hetekben.

A tolvaj nem volt ismeretlen a nyomozók előtt, az idei évben többször folytattak vele szemben eljárást, mivel számtalanszor lopott benzinkútról, boltból, dohányboltból, és minden esetben szeszes ital volt a zsákmánya. A kecskeméti rendőrök kezdeményezik a 41 éves helybéli lakos letartóztatását.

Rovatok