Index Vakbarát Hírportál

Több métert zuhant egy autó Miskolcnál, mindenki elmenekült a helyszínről

2022. június 20., hétfő 21:09

Elmenekültek annak az autónak az utasai, amely több métert zuhant, miután egy kanyarban kisodródott Miskolcon vasárnap este.

Az ötszemélyes autóban hat fiatal utazott. Később egyenként telefonáltak a mentőknek, ugyanis négyen megsérültek, egyikük súlyosan. A sofőrt még mindig keresik a rendőrök.

A becsapódott autó tükrei betörtek, a motorháztető kicsapódott, és a karosszéria sérüléseiből arra lehet következtetni, hogy az autó az oldalán csúszhatott a mély árokba.

A baleset Miskolc külvárosi részén történt. A kocsi néhány leszakadt alkatrésze még másnap is ott hevert a helyszínen. Több métert zuhant az ötszemélyes, szlovák rendszámú autó, amelyben hat fiatal utazott.

Száguldoznak az autók Miskolc körül

A baleset után mindannyian elhagyták a helyszínt. Nem várták meg a rendőröket, később azonban egyenként telefonáltak a mentőknek, mivel négyen megsérültek, egyikük súlyosan. Egy környékbeli fiatalember azt mondta az RTL Híradónak, hogy az utasok között két lány is volt, akik tizenévesek, 17 év alattiak lehetnek.

Az érintett útszakaszon rendszeresen száguldoznak az autósok. A megkérdezett férfi nem tartja kizártnak, hogy túl gyorsan hajtott a sofőr, aki valószínűleg elvétette a kanyart, ezért repült le autójával az útról. Az elmenekült autóvezetőt még keresi a rendőrség – felelnie kell azért, mert segítségnyújtás nélkül hátrahagyta sérült utasait.

Rovatok