Index Vakbarát Hírportál

A falon át akart eljutni a széfhez két fiatal Zalaegerszegen

2022. június 21., kedd 13:20

Elfogta a rendőrség azt a két fiatalembert, akik a falat takaró fémlemezek felfeszítésével akartak bejutni egy áruházba Zalaegerszegen, hogy hozzáférhessenek az egyik széfhez.

Két fiatalt is elfogott a rendőrség, miután úgy akartak bejutni egy zalaegerszegi áruházba, hogy felfeszítették a falat takaró fémlemezeket. A feltételezett elkövetők az egyik széf tartalmát akarták ellopni – közölte a rendőrség.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrségre hétfő reggel érkezett bejelentés, miszerint két ismeretlen felfeszítette az egyik zalaegerszegi áruház oldalfalát takaró fémlemezeket, az épületbe azonban nem jutottak be.

A rendőrség munkatársainak mindössze néhány óra alatt sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőket. A 18 éves alibánfai és a 19 éves zalaszentmihályi férfit nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki.

A fiatalok beismerték a bűncselekmény elkövetését, és elmondták, hogy be akartak jutni az áruházba, hogy a széfben lévő pénzt eltulajdoníthassák. 

Rovatok