Index Vakbarát Hírportál

Kálmán Olga férje lesz a ferencvárosi médiacég vezetője

2022. június 22., szerda 22:09

Felmentették a kilencedik kerületi médiacég eddigi ügyvezető igazgatóját, Hagymási Zoltánt, helyére Hoffmann Györgyöt választották.

A ferencvárosi önkormányzat képviselő-testülete megszavazta a Ferencvárosi Média Nonprofit Kft. ügyvezetője, Hagymási Zoltán felmentését, a helyére a Demokratikus Koalíció parlamenti frakciószóvivőjének, Kálmán Olgának a férje, Hoffmann György kerül – írja a Magyar Nemzet.

A kilencedik kerületi médiacég eddigi ügyvezető igazgatójának visszahívását és munkaviszonyának azonnali hatályú felmondását Baranyi Krisztina polgármester terjesztette a képviselő-testület elé, mert Hagymási Zoltán nemrég kirúgta a kerületi lap, a 9 Magazin főszerkesztőjét, Vágvölgyi B. Andrást, arra hivatkozva, hogy Vágvölgyi nem jár be eleget a szerkesztőségbe.

A lap beszámolója szerint a korábbi Hír TV-s rendező, Hoffmann György nevét az MSZP–DK-képviselőcsoport vezetője vetette fel, vele korábban már egyeztetett erről. A baloldali képviselők végül többséggel megszavazták Hoffmann kinevezését.

(Borítókép: Kálmán Olga 2022. június 22-én. Fotó: Balogh Zoltán / MTI)

Rovatok