Index Vakbarát Hírportál

Egy férfi ráugrott egy parkoló autóra, betörte az ablakait, majd ütni kezdte az utasokat Kaposváron

2022. június 22., szerda 11:35

Egy férfi ráugrott egy autóra, és betörte ablakait Kaposváron, a járműben ülő személyeket pedig elkezdte megverni.

A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki rárontott az autóban ülőkre, miután betörte a parkoló kocsi ablakait.

A vádlott 2022 februárjában, Kaposváron, éjfél körül ittasan tartott hazafelé, amikor az úttest mellett parkolt egy személygépkocsi – benne három személlyel –, amely a férfinak útban volt.

A motorháztetőn tombolt a férfi

A parkoló autó elhelyezkedése miatt a férfi rendkívül dühös lett, ezért többször felugrott az autó motorháztetejének szélére, majd a jobb első ablakot megrúgta, aztán ököllel betörte, és az ott ülő személyt is arcon ütötte.

A kocsit vezető nő a vádlottat a rongálás után lassan követte azért, hogy az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig ne tévesszék szem elől – írja az ugyeszseg.hu. A férfi ettől még inkább indulatossá vált, és a közelébe érő, már álló helyzetben lévő kocsi vezetőoldali ajtaját is öklével betörte, ismét benyúlt a törött ablakon, és ekkor a sofőrt bántalmazta.

Az elkövető távozni akart a helyszínről, azonban a jármű egyik férfi utasa kiszállt a kocsiból, és a terheltet a rendőri intézkedésig visszatartotta.

Rovatok