Index Vakbarát Hírportál

Halálos baleset történt a 86-os főúton

2022. június 25., szombat 07:00

Egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze szombat hajnalban. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

Közúti közlekedési baleset történt 2022. június 25-én 4 óra 45 perckor a 86-os számú főúton Irsapuszta közigazgatási területén, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, többen megsérültek – közölte a rendőrség.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Pórszombat és Zalaegerszeg irányába terelik.

Az Útinform tájékoztatása szerint, az 5-ös főúton, Kecskemét belterületén, a Mária körúton, a Csaba utcai kereszteződésnél kigyulladt egy épület tetőszerkezete. A 86-os kilométernél a főutat lezárták, kerülni a településen keresztül lehet.

A 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán, a 129-es kilométernél építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

A 44-es főutat, Kecskemétnél a „Repülős” körforgalom és a szentkirályi elágazás közötti, közel három kilométeres szakaszon felújítják. A munkaterületnél napközben jelzőőrök irányítanak.

Az M3-as autópályán, Budapest felé, Mogyoród térségében a betonelemeket állítják helyre, illetve cserélik. A 23-as és a 17-es kilométer között a belső sávot lezárták, a forgalmat sávelhúzással a külső és a leálló sávra terelik, ami napközben lassulást, időszakos torlódást okozhat.  

Rovatok