Index Vakbarát Hírportál

Borzasztó balesetben halt szörnyet a nyaralásra induló kétgyermekes anyuka

2022. június 25., szombat 15:07

Egy nyolcéves gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, amikor az édesanyja által vezetett Škoda áttért a szemközti sávba, és ütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő kamionnal a 86-os főúton. A balesetben a személyautót vezető nő szörnyethalt.

A 38 éves nő nyaralásra indult két kislányával. A család éppen a 86-os főúton tartott a rédicsi határátkelő felé szombaton hajnalban, amikor a tragédia bekövetkezett. A hírek szerint egy balra ívelő kanyar után a Škoda – mostanáig tisztázatlan okból – áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A frontális karambol következtében mindkét jármű az árokban állt meg, a Rédics felé vezető oldalon.

Nagyon gyorsan történt minden, annyit tudtam tenni, hogy megkapaszkodtam a kormányban, és már ütköztünk. A nyergesvontató irányíthatatlanná vált. A következő gondolatom már az volt, hogy ne jöjjön semmi szembe, és csak az árkot kerüljem el

– nyilatkozta a 112Press-nek a Scaniát vezető férfi, aki nem sérült meg a balesetben. A teherszállító 3 tonna rakománnyal közlekedett, írja a portál.

A személyautót vezető nő a helyszínen életét vesztette. Hatéves kislánya kisebb karcolásokkal megúszta a balesetet. Őt a zalaegerszegi kórházban ápolják. Nyolcéves testvérét, aki koponyasérülése mellett többszörös végtagtörést és zúzódásokat szenvedett, Pécsre szállították át, tudta meg az RTL Klub.

Rovatok