Index Vakbarát Hírportál

Újabb két baleset történt az M7-esen

2022. július 3., vasárnap 17:54

Az M7-es autópályán, Székesfehérvár közelében kigyulladt egy autó, és a tűz az aljnövényzetre is átterjedt – közölte vasárnap délután az országos katasztrófavédelem. Mindeközben az Útinfrom azt írja, hogy Tárnok közelében is baleset történt.

Az autópályán már vasárnap délelőtt is történt egy baleset, amelyet követően több óráig torlódás alakult ki az autópálya Budapestre menő szakaszán. 

Most a katasztrófavédelem szerint az 58-as kilométerszelvénynél, a Balaton felé vezető oldalon gyulladt ki egy gépkocsi. A jármű tüze mintegy nyolcvan négyzetméteren égett, és a száraz aljnövényzetre is átterjedt.

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet, és jelenleg az utómunkálatokat végzik – írta a katasztrófavédelem. 

Az Útinform oldalán a fenti esetről nem írnak, vagyis ez már vélhetően nem okoz torlódást. Beszámoltak viszont egy másik balesetről, amely az M7-es autópálya 23-as kilométerszelvényénél, Tárnok térségében, a Budapest felé menő szakaszon történt. Azt írták, hogy ott a sérült járművek már csak a leállósávot foglalják el, de a torlódás még mindig több kilométeres, csak lassan oszlik.

A police.hu oldalán a baleset részleteiről is beszámoltak. Azt írták, hogy

három autó ütközött össze a 23-as kilométernél 16 óra 55 perc körül.

Az elsődleges információk alapján a balesetben senki nem sérült meg. A helyszínelés folyamatban van, a járművek forgalmi akadályt képeznek. Az autópálya Budapest felé vezető oldalán a forgalom a középső és a külső sávban folyamatos, de az autók csak lassan tudnak haladni, így torlódásra kell számítani – írta a rendőrség.

Frissítés: a rendőrök este fél 7-kor közölték, hogy befejezték a helyszínelést, így a forgalom zavartalanul haladhat tovább Budapest felé. 

Rovatok