Index Vakbarát Hírportál

Az újszülöttjét akarta lehúzni a WC-n egy nő, az ismerőse ezt látva sokkot kapott

2022. július 10., vasárnap 06:46

A WC-n próbálta meg lehúzni az újszülöttjét egy nő Kiskunfélegyházán szombaton. A pszichés és alkoholproblémákkal küzdő 33 éves nő tagadta, hogy terhes, azonban aznap éjjel rosszul lett, fájásai voltak és erősen vérzett. A babát a mentősök vették ki, de már nem voltak életjelei. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

A fiatal nő ismerősei otthonában lakott, a ház tulajdonosa, Szabó István a saját lányaként tekintett rá. A házban lakott még a férfi gondozója is, és bár sejtették, hogy a nő terhes, de ezt ő mindvégig tagadta. Szombat éjjel tizenegy órakor azonban rosszul lett, fájásai voltak és erősen vérzett, ezért a fürdőszobába rohant.

A gondozó azonnal hívta a mentőket, mikor meglátta a rengeteg vért, majd a fürdőszobába visszatérve azt látta, amint a fiatal nő éppen megpróbál lehúzni valamit a WC-n. Először azt hitte, hogy csak egy rongyot, de akkor meglátta, hogy egy újszülött gyerek az. 

Sokkot kaptam. Kiabáltam Pista bának, hogy gyere, mert baba van a WC-ben

– mondta a gondozó az RTL Híradónak. Elmondása szerint neki úgy tűnt, a gyerek élt. 

A babát végül a kiérkező mentősök vették ki a WC-ből, de már nem voltak életjelei. A rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz, a történtek tisztázása még folyamatban van. A fiatal nőt nem vették őrizetbe. A rendőrség szakértők bevonásával azt is vizsgálja, hogy a gyerek milyen idős volt és életképes volt-e.

Rovatok