Index Vakbarát Hírportál

Drogkereskedőket fogtak a rendőrök Dombóváron

2022. július 26., kedd 15:57

Két drogkereskedőt fogott a rendőrség Dombóváron, akiken egy telephelyként használt háznál ütöttek rajta. A bíróság mindkét férfit letartóztatta.

Egy összevont ellenőrzés keretében fogták el a rendőrök még július 19-én Dombóváron azt a 43 éves martonfai férfit, aki az általa korábban vásárolt száz gramm kannabiszt minimális felárral akarta eladni egy dombóvári férfinak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a dombóvári férfi szintén így akarta eladni a kábítószert, ugyanis ő is keresni akart rajta. Emiatt az üzlet végül meghiúsult, a két dílert, valamint a társaságukban tartózkodó másik három személyt előállították a Dombóvári Rendőrkapitányságra.

A telephelyen, a két férfi lakásán, illetve az egyikük által használt gépkocsiban történt kutatáskor már fogyasztásra előkészített szárított kannabiszt, több élő növényt, kiadagoláshoz szükséges eszközöket, tablettákat, készpénzt és informatikai eszközöket foglaltak le a rendőrök.

A két kereskedőt a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A későbbiekben a nyomozók őrizetbe vették a dílereket, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A bíróság a napokban letartóztatta őket, a Dombóvári Rendőrkapitányság pedig folytatja a vizsgálatot az ügyben. 

Rovatok