Index Vakbarát Hírportál

Őrizetbe vették a csepregi családi tragédia vádlottjait

2022. augusztus 2., kedd 16:59

Emberölés megalapozott gyanúja miatt a rendőrség őrizetbe vett két embert a csepregi gyerekhalál ügyében – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Amint arról már beszámoltunk, február 8-án délelőtt bejelentés érkezett a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy egy holttestet találtak egy csepregi családi házban. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított ismeretlen tettessel vagy tettesekkel szemben.

Márciusban a nyomozók egy nőt és egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként gondatlanságból elkövetett emberölés és kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt – írja a Police.hu.

Az igazságügyi szakértő az eljárás során emberölésre minősítette az esetet, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt kihallgatták és őrizetbe vették őket, ezután pedig előzetes letartóztatásukat kezdeményezték.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!

Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a Segélyhívót! Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Rovatok