Index Vakbarát Hírportál

Berki Krisztián édesanyja: Titkolják, hogy miért halt meg a fiam

2022. augusztus 3., szerda 10:12

Még mindig nem árulták el neki, hogy pontosan mi okozta a fia halálát – ezt mondta nemrég Berki Krisztián édesanyja, miközben a férfi volt párja állítólag már tudja, hogy mi volt a halál oka.

Berki Krisztián május elején halt meg Budapesten, IX. kerületi otthonában. A tragédiával kapcsolatban a rendőrség közölte, hogy idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel, és azt is, hogy a helyszínen kábítószergyanús anyagot találtak.

A rendőrök azt is megvizsgálták, hogy ezeknek köze volt-e Berki Krisztián halálához.

Berki Krisztián volt párja, Renáta (Mazsi) néhány napja egy műsorban azt mondta: ő már tudja, mi okozta a férfi halálát, de nem szeretné megosztani. Ezzel összefüggésben Berki Krisztián édesanyja most azt mondta: sem a rendőrök, sem Mazsi nem beszélt neki arról, hogy mi okozta a fia halálát.

Előttem is titkolóznak, miért halt meg a fiam, de nem értem, hogy miért

– mondta az asszony a Blikknek.

A lap szerint a toxikológiai vizsgálat eredménye még nem érkezett meg, a halottvizsgálati bizonyítvány viszont már tartalmazza a halál okát, azt kaphatta meg Berki Krisztián volt párja, akit a Blikk is keresett ezzel kapcsolatban, amire azt a választ adta:

Augusztusban szeretnék kicsit pihenni a lányommal, és úgy érzem, nem is jött még el az ideje annak, hogy elmondjam, mi vezetett Krisztián halálához.

(Borítókép: Berki Krisztián temetése Budapesten 2022. május 26-án. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok