Index Vakbarát Hírportál

A Nép Pártján: A Jobbik szervezetei sorra oszlatják fel magukat

2022. augusztus 7., vasárnap 18:52

Közleményt adott ki közösségi oldalán a Jakab Péter körül formálódó politikai közösség, A Nép Pártján, amelyben kollaborációval vádolják korábbi pártjukat, a Jobbikot.

Jakab Péter legfrissebb projektjének közleményében azt állítják, hogy a Jobbik vezetői „becsapták a tagságot, a választókat, és azokat nézik semmibe, akik az elmúlt két évben végigdolgozták az előválasztási és országgyűlési kampányt”.

A bejegyzés szerint az elmúlt napokban a Jobbik alábbi szervezetei oszlatták fel magukat: Bőcs, Abaújszántó, Tarcal, Tiszaújváros, Borsodszirák, Vaja, Csaholc, Létavértes, Vámospércs és Gesztely. 

Nem asszisztálunk tovább ahhoz a vezetéshez, amely összekacsint a Fidesszel, és a Jobbik elnökét, Jakab Pétert megpróbálták feláldozni, kivégezni az Orbán-rezsim érdekében. A Jobbik feladhatja a küzdelmet, de mi soha. Mi nem alkuszunk a Fidesszel, hanem küzdünk ellenük, és ezzel együtt egy jobb Magyarországért. A végsőkig! Maradunk Jakab Péterrel, maradunk a nép pártján! 

– olvasható a közleményben. Az Index pár napja írt arról, hogy a párton belüli megosztottság újabb előjele, hogy Jakab Péternek már saját sajtócsapata is van, és nyíltan kritizálják a Jobbik vezetőségének politikai tevékenységét.

Rovatok