Index Vakbarát Hírportál

Különleges jeggyel kedvez a fesztiválozóknak a MÁV

2022. augusztus 12., péntek 14:28

Kedvezményesen lehet utazni a Strand Fesztivál idején a MÁV járatain a Balatonnál. A TravelPass a fesztivál előtti vagy utáni napokban is használható az érvényességi ideje alatt, és nemcsak Zamárdi környékén, hanem a Balaton északi partján is érvényes.

A Strand Fesztivál TravelPass-szal hét napon át korlátlanul lehet utazni a Balaton menti települések között a MÁV-Start és a Volánbusz járatain – közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken.

A hétnapos jegy kezdőnapja augusztus 16. és augusztus 20. között tetszőlegesen választható. Ezzel kényelmesen el lehet jutni az augusztus 18–21-én Zamárdiban tartandó fesztiválra és onnan vissza a szállásra, mert nemcsak a nappali járatokra, hanem az éjszakai buszokra és az óránként közlekedő Bagolyvonatra is érvényes. 

Előtte és utána is használható

A TravelPass a fesztivál előtti vagy utáni napokban is használható az érvényességi ideje alatt, és nemcsak Zamárdi környékén, hanem a Balaton északi partján is érvényes. Hozzátették, hogy az időszakos jeggyel olcsóbb az utazás, mintha minden alkalommal külön jegyet vennénk.

A hétnapos jegy megvásárolható a MÁV-Start jegypénztáraiban, a jegykiadó automatákban 26 év felettieknek 3990, 26 év alattiaknak 2490 forintért. Online és a MÁV-applikációban pedig kedvezményesen lehet megváltani, 26 év felettieknek 3592, 26 év alattiaknak 2242 forintos áron, azonban a jegy vonaton csak a 2. osztályú utazásra érvényes – írta az MTI.

A felhasználási területet bemutató térkép, valamint a jegymegváltásához szükséges további információk a MÁV oldalán megtekinthetők.

(Borítókép: Máthé Zoltán / MTI)

Rovatok