Index Vakbarát Hírportál

Az utcán akaszthatta fel magát egy férfi Szegeden

2022. augusztus 16., kedd 09:57

Egy férfi egy szegedi utcán akaszthatta fel magát augusztus 16-án hajnalban.

Felakaszthatta magát egy fiatal férfi Szegeden, a Tisza Lajos körút 39. szám előtt lévő fára. Az információk szerint a helyszínen körülbelül hajnali két órakor több mentő és rendőregység is megjelent. A Szegeder.hu-nak az arra járók azt mondták, látták, ahogyan a kötélen lógó férfit a mentőszolgálat munkatársai levágják a fáról, majd megkezdték az újraélesztését a járdán.

A hírt később a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette. Ők azt nyilatkozták,  egy főt szállítottak kórházba, és információik szerint haláleset nem történt.

Az Országos Mentőszolgálat pedig arról tájékoztatta a médiát, hogy az esethez több mentőegységet is riasztottak, a helyszínről pedig egy fiatal férfit stabil állapotban szállítottak kórházba az újraélesztést követően. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok